Nieuws

Sluiting school in verband met het Coronavirus

 

Tot en met maandag 6 april 2020 is de school gesloten. De leerlingen krijgen in deze periode onderwijs op afstand van de eigen groepsleerkracht(en).
Tijdens schooltijden vangen wij dagelijks een aantal kinderen op waarvan de ouders werkzaam zijn in de vitale sector. Deze uren (van 08.30 tot 14.30 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer van school en kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht dit niet lukken, vragen wij u op een later moment terug te bellen. Verder zijn wij altijd bereikbaar op het volgende mailadres: alfonsariens@skofv.nl.

We weten niet hoe de situatie er morgen, volgende week of volgende maand uitziet. Wellicht zullen we de komende tijd opnieuw besluiten moeten nemen. Met het beste voor onze leerlingen voor ogen zullen we voortdurend anticiperen op de actualiteit.
We houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Een hartelijke groet,
namens het team,
Bas de Vente