Nieuws

Paasfeest

Wat hebben we teruggekeken op een mooi Paasfeest. ’s Ochtends hebben de groepen genoten van een paasvoorstelling verzorgd door groep 6a. Wat hadden ze dat mooi verzorgd, met zang, toneel en voordracht. Een groot compliment aan deze groep en de juffen voor de voorbereiding. Na de viering waren er verschillende activiteiten. Zo hebben de kinderen van de onderbouw traditioneel paaseieren gezocht die waren verstopt door de Paashazen. De gevonden eieren mochten weer teruggegeven worden aan de hazen, waarna deze in de klassen eerlijk werden uitgedeeld. De bovenbouw heeft een levend ganzenbord gespeeld. Lekker actief buiten de opdrachten uitvoeren die bij de nummers stonden. Tussen de middag is er genoten van de verzorgde lunch voor elkaar. Wat een prachtig versierde schoenendozen en wat een lekkers. Met drinken erbij, verzorgd door de ouderraad, was het feest compleet. Tot slot eindigde elke groep met een eigen activiteit (quiz, speelgoedmiddag, filmpje, buitenspelen) en zat het Paasfeest erop. We bedanken iedereen die er voor heeft gezorgd om dit feest zo gezellig te laten verlopen.

Leave a comment